Közös képviselet díja


közös képviselet ára
Társasházak közös képviseletének díja függ az elvégzendő feladatoktól, melyeket nagy részben a vonatkozó jogszabályi előírások szabályoznak és kisebb mértékben a tulajdonosi közösség igényei határoznak meg.
Az ingatlankezelés, a közös képviselet és a társasházkezelés olyan összetett és felelősségteljes tevékenység, amely hozzáértő társasházkezelő szakemberek nélkül nem működhet zökkenőmentesen. Minden, ami a kezeléshez szükséges: ingatlan üzemeltető, vagy társasházkezelő,közös képviselőtakarító, gondnok, kertész. Mindezek figyelembevételével alakítjuk ki közös képviseleti díjszabásunkat melynek kalkulációjához elengedhetetlenül szükséges egy személyes megbeszélés, mely során felmérjük igényeiket. A díjkalkulátor ezért csak hozzávetőleges értéket számol, melynek véglegesítéséhez szükséges a minden részletre kiterjedő, személyes megbeszélésünk.
társasházkezelés

Társasházi közös képviselet havi díjának árkalkulátora!

Számoljunk együtt!Jelölje be az információkat minden kérdésre és megtudja
a közös képviselet havi díját:
Albetétek adatai

Bérbeadott közös tulajdoni illetőségű helyiségek

A közös képviselői fogadó óra,
alkalmanként két óra időtartamú!Bejelentett alkalmazottakKedvezményt adunk a következő kerületekre:
Figyelje a tizedes vessző helyét!mely összeget nem terheli adó,

ÁFA mentes


AZ EREDMÉNY KALKULÁLT ÁR ÉS MINDÖSSZE TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!

Bármennyire is igyekeztünk, a kalkulátor készítése során nem tudtunk minden lehetséges szempontot, egyedi igényt figyelembe venni - melyek azonban magasabb, vagy akár alacsonyabb árat is eredményezhetnek!
Annak érdekében, hogy egyéni igényeiket figyelembe véve pontos árajánlatot kaphasson, kérjük, keresse meg cégünket a főoldal/kapcsolat menüpont alatt található e-mail címen vagy telefonszámon!
Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a konzultáció és az ajánlat kérése ingyenes és nem eredményez semmilyen kötelezettségvállalást az Ön részéről; míg cégünk - a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően - kötve marad ajánlatához!

társasházi közös képviselet